The SOFTWARE

The Software

Софтуерните решения на Prima Power за постигане на най-добрата производителност.

Tulus Cell

Софтуерът Tulus® е унифицирана и мащабируема софтуерна фамилия за централизирано управление на производството. Tulus® контролира и управлява целия производствен процес, от заявката за оферта и поръчката на част до производството на готовата част. Семейството Tulus® предлага много функции за повишаване на ефективността на производството и ежедневната работа.

Брошура

NC Express e3

NC Express e³ е мащабируемо CAD/CAM приложение, което може да се използва като самостоятелен софтуер за проектиране или дори като унифициран софтуер за автоматично проектиране. Поддържа всички програмни нужди за лазери и матрици на Prima Power. Програмата може да се справя със задачи от импортиране и разопаковане на 3D модели до обработка на данни за ежедневно управление на предприятието (ERP).

Брошура

Toulouse Office

Tulus® Office е ефективен инструмент за планиране на работата и контрол на капацитета на машината. Също така ви позволява да планирате и проследявате машини и задачи, както и да редактирате списъка със задачи. Tulus® Office включва опции за производство и отчитане на ефективността. Може да се инсталира на всяка машина.

Брошура

Master Bend Cam

Системата за програмиране Master BendCam е удобена за потребителя и ефективно управлява огъващите машини на Prima Power чрез интерактивен графичен дисплей. Характеристики на Master BendCam:

  • опростено програмиране с предварително зададено огъване
  • улеснени позициониране на осите на машината
  • визуализация на стъпките на огъването
  • програмна 3D симулация
  • проверка за сблъсъци
  • цялостно управление и настройка на инструментите

Брошура

Tulus Analytics

Благодарение на Tulus® Analytics, производственият процес ще бъде прозрачен и лесен за управление. Състоянието на производство, отделните суровини и детайли винаги могат да бъдат проверени. Изследването на производителността прави производството много по-ефективно с много по-малко усилия. Интерфейс системи за управление на предприятието (ERP).

Брошура

Начало