Партньори

Prima Power е водещ специалист в машините и системите за листообработка на метали. Нашето предложение в тази област е едно от най-широките и обхваща всички приложения: лазерна обработка, щанцоване, срязване, огъване, автоматизация.

PrimaPower.com

CoastOne е инженерен екип, специализиран в производството на серво електрически машини за огъване. Производството и разработката се извършват във Финландия, известна със своите висококачествени машини. Тяхното мото е да създават машини, които да се предават от баща на син. Машините са проектирани, така че с минимална поддръжка, при подходящи условия работят прецизно и безпроблемно десетилетия наред.

CoastOne.fi

В продължение на повече от 80 години Вила доставя инструменти и аксесоари, определящи тенденциите, по целия свят за производители и потребители на абкант преси. Вила продължава да инвестира в най-новите технологии за огъване. Като основна цел остава повишаване на производителността на абкант пресите, както и безкомпромисно качество и дълготрайност на продуктите. Може да рагледате онлайн магазина на Wila:

WebShop Брошура

Висококачествена оптика за индустриални лазери.

Ophir.com

Дюзи/накрайници, керамични части за всички видове лазерни машини.

ABEsse.com

Начало